Gehwol Med Klovenzalf Tube 75ml 11140105

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verzorgingszalf voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid. Bij (langdurig) droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met GEHWOL Kloven-Zalf zult u merken dat kloofjes snel minder erg worden en daarna verdwijnen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt effectief en voorkomt kloofjes.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Bij kloven: De GEHWOL Kloven-Zalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken.
Bij een droge en ruwe huid: 1-2 maal per dag de huid goed inwrijven.

Samenstelling

Wat zit erin?

Panthenol, bisabolol, eucalyptus, lavendel, rozemarijn, menthol, kamfer, tijm en hulpstoffen.

Indicatie

Te gebruiken bij

Kloven en droge en ruwe huid.

Gegevens
CNK3275740
FabrikantenConsulta Belgium
MerkenGehwol
Breedte50 mm
Lengte162 mm
Diepte35 mm