Kineslim 7 Slim Days Pack

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het 7 Slim days pack bevat een ruim assortiment aan zoete en hartige proteïnerijke maaltijdbasissen en tussendoortjes, samen met een handig weekplan om jou te begeleiden. Dit proteïnerijk voedingsprogramma beperkt de koolhydraten en vetstoffen en verhoogt de inname van proteïnen, wat leidt tot snel en eenvoudig gewichtsverlies, zonder hongergevoel.

Een realistisch week programma, opgebouwd uit drie fases. Het programma start op maandag, waarbij de eerste 3 dagen intensief zijn, daarna volgen 2 actieve dagen, om het weekend meer relaxed te houden. De intensieve start met geleidelijke overgang naar een normaal voedingspatroon binnen één zelfde week, zorgt ervoor dat het makkelijk implementeerbaar is in jouw weekritme.

Gegevens
CNK4114518
FabrikantenOcebio
MerkenKineslim
Breedte115 mm
Lengte238 mm
Diepte160 mm