Biatain Silicone Non-border 10cmx10cm 10 39022

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biatain Silicone Non-Border met 3DFit-technologie zorgt voor een uitstekende absorptie en retentie van exsudaat, zelfs onder compressie, wat het risico op maceratie vermindert en de bijzonder kwetsbare peri-lesionale huid beschermt. Dit zorgt voor een optimale omgeving die genezing bevordert en versnelt. Het verband is zeer comfortabel voor de patiënt dankzij de zachte en flexibele materialen. De niet-irriterende siliconenlijm beperkt pijn, het risico op beschadiging van de randen en peri-laesiehuid bij verwijdering.

- Past zich aan het wondbed aan om de vorming van een opening en de ophoping van exsudaat te verminderen.

- Absorbeert verticaal om de peri-lesionale huid te beschermen tegen maceratie.

- Houdt exsudaat vast in het verband, zelfs onder druk, waardoor het risico op lekkage wordt verminderd.

Gegevens
CNK4206009
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenBiatain