Welkom bij Apotheek Ilse Seynaeve

Wie zijn wij?

In 1955 hebben mijn ouders de apotheek opgericht aan het station in Zwevegem. In 1992 heb ik de zaak overgenomen. Sinds april 2014 staan wij tot uw dienst op de nieuwe locatie, met ruime parking, aan het rond punt op de Kappaert.

Leer ons beter kennen

Onze bekende klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en service zijn uiteraard gebleven. Dankzij de MediTech robot blijft er meer tijd over om onze klanten van de laatste nieuwe informatie over het product en kwaliteitsvol advies te voorzien.

Naast de klassieke geneesmiddelen bieden we u een zeer uitgebreid assortiment niet-voorschriftplichtige producten aan:

Er zijn onze huisbereidingen, homeopathie ( A Vogel ), hoogwaardige voedingssupplementen (IXX Pharma, PharmaNutrics, Pure), diergeneeskunde, uitgebreide keuze aan baby-voeding, -flessen(Bibi en Difrax) en -verzorging (Mustela,Galenco, Tinge en Widmer baby).

Tevens zijn we ook Etixx partner-apotheek en zijn we erkend verdeler van T LeClerc (maquillage), Furterer (haarverzorging), Filorga, Vichy, La Roche Posay, Widmer, Bodysol en Eucerin.

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Wij bieden de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

maandag

08:30 - 12:00

14:00 - 19:00

dinsdag

08:30 - 12:00

14:00 - 19:00

woensdag

08:30 - 12:00

14:00 - 19:00

donderdag

08:30 - 12:00

14:00 - 19:00

vrijdag

08:30 - 12:00

14:00 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:00

zondag

gesloten