Phytosun Verstuiver Easygo

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

EasyGo draadloze ultrasone verstuiver voor essentiële oliën van Phytosun


· Werkt draadloos


· 3 sterktes van verstuiving


· Met LED-sfeerlicht


· Mooi design met echt bamboehout


· 3-4 uur autonomie bij continue verstuiving


· Overal te gebruiken: binnen en buiten


· Geniet van een puur wellnessmoment, waar je ook bent!


De verstuiving van essentiële oliën laat je toe om te genieten van de fijne geuren en heilzame eigenschappen van essentiële oliën. Phytosun Arôms heeft essentiële oliën en complexen van essentiële oliën aangepast aan elke situatie, of het nu is om slechte geuren te verminderen of een opwekkende, ontspannende of verfrissende sfeer te creëren.


Wat is aromatherapie?


Het gebruik van essentiële oliën, extracten, hydrolaten en plantenoliën voor het comfort en welzijn.


Wat is een etherische olie (of essentiële olie)?


· Een vloeibare, vluchtige, niet-vette en geurige stof


· Met verbazingwekkende eigenschappen


· Direct gewonnen uit de producerende organen van planten door stoomdistillatie of koude persing


· Kan tot enkele honderden verschillende moleculen bevatten


Waarom kiezen voor Phytosun etherische oliën?


Reeds meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms essentiële oliën en plantaardige oliën van topkwaliteit. Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers.


Elke dag opnieuw vergroot Phytosun Arôms zijn expertise en kennis door het aandachtig bestuderen van de plantenwereld, het nauw opvolgen van de werking van de natuur en wetenschappelijk onderzoek rond aromatherapie. Phytosun Arôms selecteert enkel de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.


Hoe gebruiken?


Ultrasone verstuiving


Deze techniek zorgt voor een verstuiving in alle zachtheid. Het water wordt gemengd met aromatische moleculen en er vormt zich een heerlijk geurende waternevel.


Type verstuiving


Voor optimaal gebruik, laad het toestel op gedurende 3-4 u vóór draadloos gebruik. De EasyGo Verstuiver heeft 3 sterktes van verstuiving:


· Druk 1 maal: lichte verstuiving (cyclisch: 1 min. verstuiven - 1 min. pauze). De verstuiver stopt automatisch na 1 uur.


· Druk 2 maal: mediumverstuiving (cyclisch: 2 min. verstuiven - 1 min. pauze). De verstuiver stopt automatisch na 4 uur.


· Druk 3 maal: intense verstuiving (cyclisch: 3 min. verstuiven - 1 min. pauze). De verstuiver stopt automatisch na 4 uur.


· Druk 4 maal: UIT.


Wanneer het waterniveau in het reservoir te laag is, schakelt de verstuiver automatisch uit.


Lichtfunctie


· Druk 1 maal: sfeerlicht aan.


· Druk 2 maal: UIT.


Het toestel kan ook als sfeerverlichting zonder verstuiving gebruikt worden door enkel deze knop te gebruiken.


Verstuiver geschikt voor ruimtes tot 30 m²


USB-kabel inbegrepen om te herladen.


De flesjes essentiële oliën of complexen voor verstuiving worden apart verkocht. Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter. Dit product bevat een nikkel-metaalhydride-accu (NiMH). De verstuiver heeft 2 jaar garantie.

Gebruik

VOORZORGSMAATREGELEN:

• Gebruik nooit een apparaat met een beschadigd snoer of een beschadigde stekker. Vermijd ook het gebruik ervan in geval van defect, val of beschadiging. Gooi de beschadigde adapter weg en vervang deze door een adapter die identiek is aan de adapter die bij het apparaat is geleverd en in overeenstemming is met de normen.

• De USB kabel moet verbonden worden met een 5V DC bron, 500mA minimum.

• Dit apparaat is uitgerust met een herlaadbare batterij. Vermijd dat de batterij volledig leegraakt om de levensduur van het product te behouden.

• Dit apparaat mag niet gebruikt worden door kinderen. Houd het apparaat en de kabel buiten het bereik van kinderen.

• Dit apparaat mag gebruikt worden door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke capaciteiten of zonder kennis en ervaring, mits dit onder het juiste toezicht gebeurt of zij aanwijzingen hebben gekregen over het veilige gebruik van het apparaat en voor zover zij de mogelijke gevaren ervan goed begrijpen.

• Door de gebruiker uit te voeren reiniging en onderhoud mogen niet worden gedaan door kinderen zonder toezicht. Lees het hoofdstuk over onderhoud en reiniging.

• Dompel het snoer, de adapter of het apparaat nooit onder in water of andere vloeistoffen. Behandel het apparaat of de adapter niet met natte handen.

• Koppel het apparaat los wanneer u het toestel niet gebruikt.

• Trek niet aan het snoer om de stekker uit het stopcontact te halen.

• Gebruik alleen de accessoires die bij het apparaat zijn geleverd.

• Het apparaat moet op een stabiel, vlak en vrij oppervlak worden geplaatst.

• Stel het apparaat nooit bloot aan regen, zon, hitte of bevriezing.

• Stel het apparaat niet bloot aan vuur.

• Het apparaat niet omdraaien als het reservoir nog water bevat.

• Gebruik dit product niet voor andere doeleinden dan waarvoor het bedoeld is.

• Gebruik maximaal 1 tot 5 druppels essentiële oliën voor een reservoir van 80 ml water.

• Let erop dat u de lijn in het reservoir, die het maximale waterniveau (80 ml) aangeeft, niet overschrijdt. Vul het waterreservoir altijd met water voordat u de essentiële olie toevoegt.

• Vul het reservoir nooit met zuivere essentiële oliën of andere geparfumeerde stoffen.

• Gebruik geen essentiële oliën die niet aangeraden worden voor verstuiving. Gebruik geen parfums of synthetische geuren die de verstuiver kunnen beschadigen.

• Enkel voor verstuiving in de lucht, niet rechtstreeks inhaleren.

• Gebruik de verstuiver van essentiële oliën niet in aanwezigheid van jonge kinderen, zwangere of borstvoedende vrouwen of mensen die allergisch zijn aan essentiële oliën.

• De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat.

• Dit product bevat een nikkel-metaalhydride accu (NiMH).

• Reinig het waterreservoir om de 3 dagen.

Waarschuwing: micro-organismen kunnen in water aanwezig zijn, of in de omgeving waarin het apparaat wordt gebruikt of opgeslagen, deze kunnen in de lucht worden geprojecteerd, met ernstige gevolgen voor de gezondheid als het water niet wordt ververst en het reservoir niet goed wordt schoongemaakt om de drie dagen. Laat nooit water in het reservoir staan als het apparaat niet in gebruik is. Hoge vochtgehaltes kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van biologische organismen in de leefomgeving.

Samenstelling

USB-kabel inbegrepen om te herladen.

De flesjes essentiële oliën of complexen voor verstuiving worden apart verkocht. Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter. Dit product bevat een nikkel-metaalhydride-accu (NiMH). De verstuiver heeft 2 jaar garantie.

Indicatie

De Complexen voor Verstuiving van Phytosun Arôms zijn gemaakt van 100% Essentiële Oliën, Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd (E.O.B.B.G).

De Complexen voor Verstuiving zijn speciaal ontwikkeld voor de verstuivers van Phytosun Arôms.

Complexen voor verstuiving

Complex Zen Sfeer

Complex Slaap

Complex Ademhaling

Complex Bloeiend Bos

Complex Verfrissende Citrus

Complex Provence

Complex Zuiverend

Complex Spa

Product voor verstuiving. Kan gevaarlijk zijn. Respecteer de voorzorgsmaatregelen. Lees de bijsluiter voor gebruik.

Opgelet:

Niet elke essentiële olie is geschikt voor verstuiving. Neem een kijkje op phytosun.be voor meer informatie over het gebruik van essentiële oliën of raadpleeg uw apotheker of aromatherapeut.

Gegevens
CNK4268173
FabrikantenPerrigo
MerkenPhytosun
Breedte111 mm
Lengte111 mm
Diepte160 mm